Word comediAnt


Hoe is het gesteld met jouw toneel-microbe? Kriebelt het af en toe? Heb je er al eens aan gedacht om zelf op de planken te staan?


Of om achter de schermen een hand toe te steken in de technische ploeg? comediA is immers op zoek naar vers bloed, naar vrouwen en mannen die onze ploeg willen versterken.


Vraag het aan onze acteurs en actrices en je zal horen: toneelspelen is leuk, heel leuk zelfs. Ervaring is niet vereist. Heb je zin om zelf eens op de planken te staan? Twijfel dan niet en laat het ons weten. Spring eens binnen tijdens één van de repetities op dinsdag en donderdag in Den Tichel. Of stuur ons een mailtje met jouw dringende vraag om op de planken te mogen staan?


Heb je geen ambitie om zelf op de planken te staan, maar ben je eerder een handige Harry (of Anita)? Ook dan ben je van harte welkom bij comediA. Je kan bij ons aan de slag in de decorploeg of de technische ploeg die licht en geluid verzorgt. Misschien ben je eerder iemand die creatief is met kledij of attributen? Laat het ons weten. Stuur dat mailtje naar welkom@comediapeer.be.