Een lach en een traan

Het Kerkhofclubje

Toneelvereniging comediA maakt zich voor de tweede keer dit seizoen op voor een theaterproductie.Na ‘Ultieme misverstanden’ in oktober 2022, brengen we nu ‘Het Kerkhofclubje’. comediA staat met dit stuk op 3, 10, 11, 15, 17 en 18 maart op de planken van Den Tichel in Wijchmaal.

KERKHOFBEZOEK

Het verhaal gaat over drie wedu­wen die echte vriendinnen zijn. Elke maand gaan de vrouwen sa­men naar het kerkhof om hun man­nen te bezoeken. Hun bezoekje wordt echter verstoord door de beenhouwer van het dorp, die ook recent zijn vrouw verloor. Hij krijgt een boontje voor één van hen. De anderen zijn bang dat, als de twee een relatie beginnen, hun clubje zal worden opgedoekt. Zal het Kerk­hofclubje blijven bestaan? Of valt het in duigen door de spanning?


LINDA, GERTY EN ALICE

Je maakt in ‘Het Kerkhofclubje’ kennis met de weduwen Linda, Gerty en Alice, gespeeld door Veronik Truyens, Marie Vanoe­teren en Eva Moerman. Roger Soors vertolkt Hervé, de char­cutier terwijl Annick Gielissen in de huid van Helène kruipt. De regie is in handen van René Meuwis die geassisteerd wordt door Lily Vranken en Jo­han Poorters.

RESERVEER NU

Afspraak op 3, 10, 11, 15, 17 en 18 maart in Den Tichel in Wij­chmaal.

Je kan jouw kaart(en) hier reserveren of telefo­nisch via 0470 066 499.